Wie zijn wij?

Youri staat voor het behalen van resultaten via training en coaching.

Een team van vijf zeer professionele trainers en coaches, met vele jaren praktijkervaring in sales, kwaliteitsprocessen, organisatie en management, biedt praktische oplossingen, helemaal op maat.

We werken vanuit uw probleem, vooral door rustig te luisteren. Daarna gaan we op zoek naar een specifieke oplossing, die past bij uw eigen bedrijfscultuur. De samen vastgelegde doelstellingen realiseren we door een doordacht en zeer maatgericht begeleidingstraject te doorlopen. Dat gebeurt individueel of groepsgewijs, in het Nederlands, Frans, Duits Spaans en/of in het Engels. Youri is regelmatig actief in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, UK, Ierland, Duitsland en Spanje.

Ons succes bewijst dat klanten waarderen wie we zijn en wat we doen. We mogen rekenen op een zeer trouwe klantenkring, die bereid is om op lange termijn een structureel partnership met ons aan te gaan. Op uw verzoek overhandigen wij u onze uitgebreide referentielijst van tevreden klanten.

U kunt hiervoor ook de auditresultaten raadplegen van ons op de website van Management Information door daar rechtstreeks te klikken op ons logo.